AMANAT UNTUK ANAK WATAN

"Wahai anak-anak bangsa, perjuangan kalian bersama tanggungjawab besar baru bermula maka tetapkanlah hati, kuatkan azam dan semangat, luruskan niat, sesungguhnya kalian adalah harapan kami di SEMASA dan SAIL, harapan Ummah, harapan ibubapa kalian dan harapan ibu pertiwi. Bangunlah untuk kesejahteraan, jangan mundur ke belakang dan jangan sesekali berputus asa, kami senantiasa di belakang menopang bahu-bahu kami untuk tempat berpijak kalian semua dalam meraih kejayaan"

Selasa, 4 Mei 2010

Salam Maaf Daripada Admin


Assalamualaikum w.b.r. dan salam sejahtera.
Pertama sekali admin blog ini, SAIL ingin meminta maaf di atas menyepi sekian lama. Ini kerana kesibukan sebagai siswa  dan siswi  menyebabkan blog ini tidak dikemaskini buat satu tempoh yang lama (dua bulan).

Jadi buat pembaca, kami kembali untuk memeriahkan kembali blog ini. Sesuai dengan tema blog SEMASA-SAIL ini, Bersama Mengenang Memori Indah, kami akan membawa sekalian anda menyusuri kenangan indah yang telah anda ukirkan di sekolah bernama SMK Sultan Abdullah ini.

Salam sejahtera daripada kami, buat sekalian bekas warga dan warga kini SEMASA/SMKSA. Moga hidup anda dilimpahi rahmat Tuhan sentiasa.

Tiada ulasan: